Stappenplan aanhuur

Meer informatie

Voor het aanhuren van een nieuwe huurwoning hanteert

UwAankoopmakelaars.nl een vast tarief van €699,- excl. BTW

1. Zoekprofiel Opstellen

Allereerst stelt uw makelaar samen met u het zoekprofiel op aan de hand van uw wensen, behoeften en financiële mogelijkheden. Er wordt gekeken naar het type woonruimte, aantal slaapkamers, grootte woonoppervlakte, type buitenruimte (balkon/tuin) en provincie/plaats. 

2. Bezichtiging woning

Samen met uw makelaar gaat u gericht op zoek naar woningen die voldoen aan het zoekprofiel.
De makelaar plant de bezichtiging in en gaat samen met u de woning bekijken. Tijdens de woning wordt gelet op de eventuele gebreken en worden relevante vragen aan de verhuurmakelaar gesteld.

3. Daadkrachtige Onderhandeling

Indien u besluit te woning te willen gaan huren, bedingt uw makelaar de beste huurvoorwaarden voor u. Uw makelaar controleert of de huurprijs marktconform is en bedingt onder andere de juiste duur en opzegtermijn die voor u passend zijn. Uw makelaar zorgt er ook voor dat de juiste documentatie bij de verhuurmakelaar ingediend wordt.

4. Juridische check

Alvorens u de huurovereenkomst doorneemt en ondertekent, controleert uw makelaar of uw belangen en de gemaakte afspraken juist zijn vastgelegd. Verder wordt gecontroleerd of de huurovereenkomst conform de wet- en regelgeving is opgesteld en wordt de verhuurmakelaar, indien noodzakelijk, verzocht de huurovereenkomst aan te passen.

Gratis
Advies
Gesprek

5. Oplevering woning en sleutel overdracht

Na het ondertekenen van de huurovereenkomst vind de oplevering van de woning en de sleutelopdracht plaats. Uw makelaar gaat met u mee en let er op dat de woning wordt opgeleverd conform gemaakte afspraken.

Recent aangekocht

Dr Albert Schweitzerstraat 69

Haastrecht

Burgemeester Martenssingel 49

Gouda

Roompolderstraat 27

Gouda

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Designed on Marss