Meer informatie

Wij verlenen full-service aankoopbegeleiding tegen een scherp tarief en zonder variabele beloning.

Uwaankoopmakelaars.nl hanteert een eenmalig vast tarief van 1.999,– excl. BTW

1. Zoekprofiel Opstellen

De makelaar stelt samen met u het zoekprofiel op aan de hand van uw wensen, behoeften en financiële mogelijkheden. Op voorhand worden ook direct de bijkomende kosten, waaronder de feitelijke kosten koper, in kaart gebracht.

2. Bezichtiging woning

Samen met uw makelaar gaat u gericht op zoek naar woningen en ook samen de woning bezichtigen. Vervolgens wordt in overleg met u bepaald of het object geschikt is. Ook vergelijkt de makelaar vooraf, aan de hand van data, of de vraagprijs realistisch is. Daarnaast wordt tijdens de bezichtiging direct een meeloopkeuring uitgevoerd om de bouwkundige staat vast te stellen en de te verwachte onderhoudskosten te bepalen.

3. Daadkrachtige Onderhandeling

Indien u besluit dat u de bezichtigde woning wilt aankopen, schakelt uw makelaar adequaat bij het uitbrengen van een bieding. Uw makelaar bedingt de beste voorwaarden voor u, want de beste voorwaarden en condities voor u als klant staan voorop.

4. Juridische check en bouwkundige keuring

Uw makelaar onderzoekt de juridische staat van het registergoed en schakelt indien nodig een derde in voor een bouwtechnische keuring (mocht uit de meeloopkeuring blijken dat dit noodzakelijk is). Valt de woning onder een Vereniging van Eigenaren dan zullen ook relevante documentatie en administratie, waaronder het MJOP, beoordeeld worden.

5. Monitoren Overeenkomsten en uitzetten taxatie

De (voorlopige) koopovereenkomst wordt nauwkeurig onderzocht door de makelaar. U tekent deze op het kantoor van Uw Aankoopmakelaars. Alle voorwaarden worden gedurende het aankoopproces nauwlettend in de gaten gehouden.

Verder zal ook een derde in worden geschakeld voor het uitvoeren van de taxatie voor het rondkrijgen van de financiering (indien financiering noodzakelijk is).

6. Overdracht bij Notaris

Als de financiering rond is, zal uw makelaar zorg dragen voor het controleren van de akte van levering, hypotheekakte en nota van afrekening. Voorafgaand aan de overdracht inspecteert uw makelaar met u de woning en is aanwezig bij de overdracht..

Gratis
Advies
Gesprek

Recent aangekocht

Dr Albert Schweitzerstraat 69

Haastrecht

Burgemeester Martenssingel 49

Gouda

Roompolderstraat 27

Gouda

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Designed on Marss