Stappenplan light-pakket Uw Aankoop Makelaars

Meer informatie

Wij verlenen ook een light aankoopbegeleiding pakket tegen een scherp tarief en zonder variabele beloning. Uwaankoopmakelaars.nl hanteert een eenmalig vast tarief van 999,– excl. BTW

1. Zoekprofiel Opstellen

De makelaar stelt samen met u het zoekprofiel op aan de hand van uw wensen, behoeften en financiële mogelijkheden. Op voorhand worden ook direct de bijkomende kosten, waaronder de feitelijke kosten koper, in kaart gebracht.

2. Daadkrachtig Onderhandeladvies

Indien u besluit dat u de bezichtigde woning wilt aankopen, adviseert uw makelaar adequaat bij het onderhandel proces. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat de beste opties zijn en geven daarom advies waar u goed mee kunt werken. 

3. Juridische check en inschakelen derde partijen

Uw makelaar onderzoekt de juridische staat van het registergoed en schakelt indien nodig een derde in voor een bouwtechnische keuring (mocht uit de meeloopkeuring blijken dat dit noodzakelijk is). Valt de woning onder een Vereniging van Eigenaren dan zullen ook relevante documentatie en administratie, waaronder het MJOP, beoordeeld worden.

4. Bespaar kosten

Als u ons inschakelt als aankoopcoach bespaar u kosten op het aankoopproces. Zo wordt het voor u voordeliger om een woning te kopen en heeft u minder zorgen over het budget. Wij hebben de koffie alvast klaar staan.

Gratis
Advies
Gesprek

Recent aangekocht

Dr Albert Schweitzerstraat 69

Haastrecht

Burgemeester Martenssingel 49

Gouda

Roompolderstraat 27

Gouda

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Designed on Marss