Ons kantoor

Uw Aankoopmakelaars is opgericht door

de broers Stephen van Rhijn & Justin van Rhijn

 

Meer informatie

Justin van Rhijn

‘’Werken bij Uw Aankoopmakelaars zie ik niet als werk maar als mijn passie’’

Een aantal jaar geleden heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. In de jaren hierna heb ik bij diverse makelaarskantoren ervaring opgedaan en ben ik werkzaam geweest als bouwkundige bij een vastgoed ingenieursbureau. In deze tijd stelde ik onder meer grootschalige meerjarenonderhoudsplannen en financiële boekhoudingen voor VVE’s op. Door mijn ervaring kan direct een uitstekend beeld geven over de bouwkundige staat van een woning en of de woning een goede aankoop is.

Stephen van Rhijn

“Iedere klant en elke woning is verschillend en fascineert mij steeds weer”

Ik ben mijn loopbaan in de makelaardij alweer meer dan 10 jaar geleden begonnen bij een erkend NVM makelaarskantoor te Gouda. In deze tijd heb ik een schat aan ervaring opgedaan en vakgerichte opleidingen gevolgd. Ik ben tevens betrokken geweest bij veel transacties in de bestaande bouw, bekende nieuwbouwprojecten, vrije sector verhuur en transformatie van diverse objecten naar woningbouw. Bovendien heb ik de woningmarkt leren kennen in uiteenlopende economische tijden. Door mijn ervaring weet ik als geen ander of de beoogde woning een goede aankoop is of niet.

Uw Aankoopmakelaars richt zich uitsluitend op het begeleiden van kopers in de woningmarkt. Met een persoonlijke en dynamische werkwijze gaat uw makelaar samen met u op zoek naar uw droomwoning, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan.

Kortom, zoekt u een makelaar die zich uitsluitend richt op het begeleiden van kopers, u begeleidt bij de aankoop van uw droomwoning en alle zorg uit handen neemt? Neem dan via het contactformulier vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Werkwijze

Uw Aankoopmakelaars is een, bij het VBO aangesloten, erkend makelaarskantoor dat gevestigd is in Reeuwijk (Zuid-Holland). Uw Aankoopmakelaars is voornamelijk werkzaam in de provincie Zuid-Holland en Utrecht, maar ook daar buiten. Zo is Uw Aankoopmakelaars ook actief in Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Haastrecht, Bodegraven, Waarder en Driebruggen. Daarnaast kopen de makelaars van Uw Aankoopmakelaars ook regelmatig woningen aan overige steden in Zuid-Holland zoals Rotterdam en Den Haag.

Waarom Uw Aankoopmakelaars?

Wij van Uw Aankoopmakelaars zijn op voorhand op de hoogte van nieuw aanbod, geven altijd objectief advies en stellen uw belangen en wensen voorop.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de woning kunt bezichtigen, gaan mee met de bezichtiging en zorgen ervoor dat u uw woning aankoopt zonder onnodig veel over te bieden. Tenslotte zullen wij zorgen voor een zorgeloze afwikkeling van de aankoop door de relevante documentatie, zoals de koopovereenkomst, voor u te controleren en u te begeleiden tot en met de overdracht bij de notaris.

meer info over ons stappenplan voor aankoop

meer info over ons stappenplan voor aanhuur

Gratis
Advies
Gesprek

Geen variabele beloning of onverwachte kosten.

Een vast tarief

Light service

€999,-

excl. BTW

 

N

Begeleiding op afstand

N

Woning- en omgevinganalyse

N

Onderhandeling

N

Controleren koopovereenkomst

Full service

€1.999,-

excl. BTW

 

N

Actief voor u op zoek

N

Meeloopkeuring tijdens bezichtiging

N

Onderhandeling

N

Begeleiding tot en met de overdracht

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Designed on Marss