Eerste huis kopen

Een eerste huis kopen is erg spannend! Wij helpen u graag

door het hele proces heen om uw droomwoning aan te kopen.

Meer informatie

Stappenplan

Omdat een woning kopen niet de normaalste zaak van de wereld is, lopen wij met u het volledige stappenplan door. Van de oriëntatie tot het tekenen van de koopovereenkomst staan wij u bij.

1 Orientatie

Voordat u een huis gaat kopen, is het belangrijk om je goed te positioneren en te oriënteren. Hoeveel kunt u lenen, hoeveel wilt u lenen, wat is uw maandbedrag en bent u van plan een bestaande woning of een nieuwe woning te kopen? Een hypotheekadviseur kan u helpen bij het beantwoorden van al uw vragen. 

2 Zoeken naar een huis

Als u weet wat uw financiële mogelijkheden en uw woonwensen zijn, is het tijd om op zoek te gaan naar een huis. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt ook een aankoopmakelaar inschakelen.

Uw Aankoopmakelaars is gespecialiseerd in het aankopen van woningen en zijn in staat u uitstekend te begeleiden bij de zoektocht naar uw droomwoning. Hierbij worden uw wensen en behoeften voorop gesteld en neemt uw aankoopmakelaar alle zorg uit handen. Aan de hand van uw zoekprofiel zoekt uw aankoopmakelaar actief naar nieuw aanbod en zorgt dat u de woning kunt bezichtigen. Indien u de woning wilt aankopen, maakt uw aankoopmakelaar van Uw Aankoopmakelaars een zorgeloze en succesvolle aankoop mogelijk.

3 De onderhandeling

Op het moment dat u besloten heeft de bezichtigde woning te willen aankopen, begint een spannend onderdeel van het aankoopproces: de onderhandelingen. Ook dit doet uw aankoopmakelaar voor u. Uw aankoopmakelaar bedingt de beste voorwaarden voor u en zorgt middels een duidelijke en vlotte communicatie voor een zorgeloze afwikkeling van de aankoop van uw woning.

4 De afronding

Als de verkoper uw bod accepteert, wordt het tijd om de koopovereenkomst te tekenen en de hypotheek te regelen. Vervolgens komt de belangrijkste en laatste stap van het proces: naar de notaris. Hier worden de akte van aflevering en de hypotheekakte getekend. Zodra de handtekening op papier staat, bent u officieel eigenaar van uw nieuwe woning!

Volledig ontzorgd tegen een vast tarief zonder onverwachte variabele kosten.

Een vast tarief

Light service

€999,-

excl. BTW

 

N

Begeleiding op afstand

N

Woning- en omgevinganalyse

N

Onderhandeling

N

Controleren koopovereenkomst

Full service

€ 1.999,-

excl. BTW

 

N

Actief voor u op zoek

N

Meeloopkeuring tijdens bezichtiging

N

Onderhandeling

N

Begeleiding tot en met de overdracht

Plan een gratis advies gesprek

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek over de aankoop van uw toekomstige woning.

Recent aangekocht

Dr Albert Schweitzerstraat 69

Haastrecht

Burgemeester Martenssingel 49

Gouda

Roompolderstraat 27

Gouda

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Designed on Marss