Bouwkundige keuring

Een bouwkundige keuring is belangrijk voor de taxatie van uw woning. 

Maar wat is een bouwkundige keuring precies?

Meer informatie

Wat is een 

Bouwkundige keuring

In een bouwkundig keuringsrapport zijn de bevindingen van de bouwkundig adviseur toegelicht door middel van foto’s en beschrijvingen van de geconstateerde gebreken. Op basis van de bevindingen van de bouwkundig adviseur is ook een prognose voor de onderhoudskosten op korte- en lange termijn in het rapport te zien.

Bouwkundig rapport

In dit rapport kunt u veel informatie over de woning vinden in de vorm van foto’s, beschrijvingen en alle geconstateerde gebreken.

Wilt u een verouderde woning aankopen?

Indien u een woning van 20 jaar of ouder wilt aankopen, is het verstandig een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Onverwachte kosten

Op deze manier kunt u gebreken in de woningen uitsluiten en weet u zeker dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Is een bouwkundige keuring verplicht?

Een bouwkundige keuring is in sommige gevallen verplicht. Bij een hypotheek met NHG of als uit het taxatierapport blijkt dat er meer dan 10% achterstallig onderhoud aanwezig ten opzichte van de woningwaarde, is het opstellen van een bouwkundig rapport verplicht.

Hier doen wij het voor

Bekijk onze google reviews.

BCNK
BCNK
08/09/2022
Zeer goed geholpen door Justin. Alles liep soepel. De communicatie was prima, zeker een aanrader!
Lai Shan Taal
Lai Shan Taal
04/08/2022
De mannen van Uwaankoopmakelaars.nl hebben ons heel goed geholpen. Na een uitgebreid voorgesprek was de zoektocht naar onze nieuwe woning snel voltooid! Binnen een maand hadden we ons paleis gevonden en meteen kunnen kopen. We zijn goed geadviseerd en door het gehele proces meegenomen. Echt een aanrader en zeker voor starters die nog geen kennis hebben van het aankopen een woning.
Marthijn Visser
Marthijn Visser
04/08/2022
Fijne aankoopmakelaars. Snel en deskundig geholpen. Ze hebben een goed netwerk in en rond Gouda, waardoor we een goede kans maakte. Uiteraard ook veel geluk gehad, maar binnen 2 weken hadden we een huis.
Michiel van Slochteren
Michiel van Slochteren
04/08/2022
Met hulp van Stephen en Justin ons droomhuis gekocht. Ze hebben ons echt ontzorgd. Vragen van ons werden snel en duidelijk beantwoord. De communicatie verliep vlot en laagdrempelig. Rondom het uitbrengen van een bod belde Stephen regelmatig met een update. Echt heel erg fijn en wij zijn zeer tevreden over de service.
tom verwaal
tom verwaal
29/07/2022
Dankzij Uwaankoopmakelaars.nl hebben mijn vriendin en ik een leuke woning aangekocht. De communicatie was goed en duidelijk en er werd snel geschakeld.
MARINA ESTETIC
MARINA ESTETIC
02/06/2022
Kelly van Rijswijk
Kelly van Rijswijk
18/05/2022
Wij hebben de samenwerking met Stephen en Justin als erg prettig ervaren. Mee met bezichtigingen, goede communicatie en heel meedenkend bij het uitbrengen van een bod. Ook nadat het bod geaccepteerd is, helpen ze met alles regelen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Harry van Rhijn
Harry van Rhijn
27/03/2022
Via de aankoopmakelaar in Reeuwijk heb ik een appartement in Reeuwijk kunnen kopen. De begeleiding en afronding van deze aankoop is perfect verlopen in een prima sfeer.
Laura Groenewegen
Laura Groenewegen
07/03/2022
We hebben eigenlijk heel last minute Stephen ingeschakeld voor het bezichtigen van ons huis maar zo flexibel dat hij is kon hij meteen mee! Hij had korte lijntjes met de verkopend makelaar waardoor ons bod geaccepteerd is! Onze eerste bezichtiging en dankzij Stephen meteen raak. Hij communiceert snel en hield ons erg goed op de hoogte van alles.
Gerard Nederpel
Gerard Nederpel
21/01/2022
Hele goede ervaring met uwaankoopmakelaars. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij bezichtigingen konden doen terwijl dit voor prive personen in deze huidige markt heel erg lastig is. Ook erg tevreden over de snelheid van reageren en contact houden.

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Uwaankoopmakelaars

Wij zijn aangesloten bij:

4,9 ster bij google reviews

Designed on Marss